Search This Blog

Translate this Blog

+grab this

Networkedblogs

Catatan Popular

Blog Archive

Wednesday, 18 January 2012

Ummi Hafilda tarik balik laporan terhadap Azwan
Ummi Hafilda Ali akan menarik balik laporan polis yang dibuat terhadap abangnya, Azwan Ali yang dikatakan membuat ugutan bunuh di laman Twitternya baru-baru ini.
    
Ummi Hafilda berkata dia bersedia menarik balik laporan itu selepas Azwan, seorang personaliti televisyen memohon maaf semalam dan kedua-duanya berbaik semula selepas tujuh tahun tidak bertegur sapa.


Kah!....Kah!....Kah!....Jom tengok wayang wehh!

Kah!....Kah!....Kah!....Sebuah sendiwara haprak dan meloyakan

Seorang personaliti dan seorang lagi pencacai, molek beno lah tu. Sama sama glamer dan terkenal dibidang masing masing. Cukup hebat lakonan dua dua ekor nih.

Dua ekor melaun haprak sedang mengajak kita semua untuk bermain tarik tali dan bukan calang calang tali digunakan.


Sementara itu, Azwan berkata dia bertindak mengugut adiknya itu kerana termakan hasutan mereka 'yang tidak bertanggungjawab' yang dipercayai mempunyai agenda tersembunyi.


Apesal bangang sangat mamat nih, otak tarak ka....Aku rasa melaun nih dari dulu, kini dan selamanya, apa yang dia lakukan semuanya atas dasar hasutan kalau tak dihasut dia jadi bangang dan bodoooo......mati akal.

Sendiri buat, sendiri tanggung la beb!. Jangan nak ikut rentak Hasan Ali pula. 24jam nak fitnah orang je. Mana maruah dan kredibiliti diri hingga sanggup menjilat air ludah sendiri yang diludahkan berkahak kahak.


Kah!....Kah!....Kah!....


Kah!....Kah!....Kah!....


Adakah Azwan Ali kini telah termakan hasutan adiknya sendiri pula?????


ShareThis

Pelawat Sejak 30/09/11

Banner Exchange

Photobucket

e-referrer.com