Search This Blog

Translate this Blog

+grab this

Networkedblogs

Catatan Popular

Blog Archive

Thursday, 13 October 2011

Lelaki tak kahwin kerana wanita terlalu sedikit

SIYANI - Ramai lelaki di desa ini, negeri Gujerat, tidak dapat berkahwin kerana bilangan wanita yang jauh berkurangan berbanding kaum lelaki.
Sehingga kini, terdapat lebih 350 lelaki bujang berusia lebih 35 tahun ke atas di desa berkenaan yang dihuni sekitar 8,000 orang.

Gambar bogel mayat Raja Pop didedahkan
LOS ANGELES - Pihak pendakwa raya menunjukkan gambar mayat Raja Pop, Michael Jackson dalam keadaan bogel semasa perbicaraan doktor peribadi Jackson, Conrad Murray, memasuki minggu ketiga kelmarin.
Murray, didakwa kerana menyebabkan kematian Jackson dengan memberi dos berlebihan ubat bius kuat, propofol kepada penyanyi legenda tersebut.
Ketika perbicaraan berlangsung, gambar mayat Raja Pop dengan bahagian kemaluannya dihitamkan ditunjukkan di Mahkamah Tinggi Los Angeles di sini.

Bob Lokman lebih rela ditangkap Jais dari ‘serah kalah’


Berani kerana benar, takut kerana salah. “Ini soal akidah, prinsip dan kepercayaan, saya yakin dengan perjuangan saya, Bilal Bin Rabbah sendiri menerima tentangan hebat waktu diseksa kerana Islam,” kata beliau.

Cuba anda semua dalami betul betul apa yang diungkapkan oleh  Bob Lokman.
Wa selut sama lu, bro.....

Persetankan dengan Jais.Dia orang sendiri pun tidak melaksanakan dasar Islam secara keseluruhan, tetapi lebih memihak kepad dasar pemerintahan Umno-BN.

Lu orang fikir la sendiri..........

SPR siar nama 40,000 pengundi `meragukan’


Pengerusi SPR Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof berkata nama-nama itu disiarkan untuk tatapan umum di laman web dan media bagi membolehkan individu berkenaan mengunjungi pejabat SPR bagi membantu menjelaskan kedudukan.
SHAH ALAM:  Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) akan  mempamerkan senarai 40,000 nama yang terdapat dalam daftar pemilih yang tidak dapat disahkan kesahihan maklumatnya.
Pengerusi SPR Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof berkata nama-nama itu disiarkan  untuk tatapan umum di laman web dan media bagi membolehkan individu berkenaan mengunjungi pejabat SPR bagi membantu menjelaskan kedudukan.
“Ada maklumat yang tidak dapat dipastikan seperti terdapat kes nama pengundi di senarai daftar pemilih dan Jabatan Pendaftaran Negara berlainan dan sebagainya.

Bantuan rakyat RM500 diagihkan mulai Januari 2012


RM500 untuk satu keluarga (isi rumah) yang berpendapat RM3000 kebawah?.Kalau diconggak congak lah, pendapatan suami + isteri + anak + anak + anak.........ngko orang rasa berapa kerat yang akan dapat RM500 tu?

Dia orang ingat RM500 tu beso sangat? Cuba ngko orang fikir dengan RM500 tu apa yang boleh ngko orang banggakan dan apa yang ngko orang boleh buat dengan wang sejumlah banyak tu?. Silap silap persiapan untuk persekolahan sesi tahun depan pun aku rasa rasa lebih dari RM500! Apa ke jadahnya!!!

Kerana RM500 ngko orang kena isi borang, pas tu  akan disiasat latar belakang ngko orang. Lagi sekali 'Apa ke jadahnya'. Hanya manis di bibir je tapi busuk sebusuknya dalam hati mereka.Apa yang dia orang buat umpama hanya melepaskan batuk ditangga saja.

Kesian!.....kesian!.....kesian aku pada rakyat Malaysia yang senantiasa di tipu dan diperbodoh bodohkan..............

ShareThis

Pelawat Sejak 30/09/11

Banner Exchange

Photobucket

e-referrer.com