Search This Blog

Translate this Blog

+grab this

Networkedblogs

Catatan Popular

Blog Archive

Wednesday, 19 October 2011

Khairy tunjuk belang: Bila semua gagal, seks dan seks lagi

Dalam kurang daripada 140 abjad, Khairy Jamaluddin mungkin telah menghancurkan peluangnya dan UMNO untuk meraih sokongan golongan atas pagar dan sederhana Malaysia kepada Barisan Nasional di Pilihanraya Umum akan datang.
Beliau telah melakukan dosa besar politik dengan mencemuh bukan lawan politiknya, tetapi anaknya. Cuma budak sekolah, apa yang telah dilakukan oleh Lim Junior untuk menerima fitnah seperti itu? Lim Guan Eng dan Lim Kit Siang mempunyai semua hak untuk menjadi marah di atas perbuatan keji ini.

Jangan sekat orang ramai daripada mendapat maklumat - Pensyarah AS

KUALA LUMPUR - Kerajaan tidak harus menyekat hak orang ramai daripada mendapat maklumat yang sepatutnya mereka peroleh, melalui pelbagai peraturan dan undang-undang seperti Akta Rahsia Rasmi (OSA), kata seorang ahli akademik Amerika Syarikat (AS).

Blog Umno guna gambar juara catur serang anak Guan Eng

Kah!.....kah!.....Kah!.....Kantoi!

Kah!.....Kah!.....Kah!.....Katoiiii!

Jangan salahkan sesiapa, kalau selepas ini gambar bini ngko orang, gambar anak anak ngko orang keluar dalam blog blog lain. Aku sudah perasan sebuah blog telah pun menyiarkan berita tentang anak seorang KM.

Aku percaya selepas ini, bertambah tambah lah cerita pasal anak bini ngko orang.

Kah!.....Kah!.....Kah!.....Tungguuuuuuuuu!

kah!.....Kah!.....Kah!.....Terima aje lah nanti..

Dr Mahathir lah yang memalukan dan menghina raja.....Ngko orang tengok gambar diatas betul betul. Ini lah muka melayu sejati yang sebenar benarnya mudah lupa dan biadap. Bapa segala pelupa.

Anda semua tentu masih ingat, cara bagaimana Dr Mahathir memalukan dan menghina institusi monarki dengan memberikan persepsi hina kepada institusi monarki demi meraih sokongan rakyat terhadap usaha pindaan perlembagaannya.

Konklusinya sekarang, siapa pelupa dan siapa pula biadap......

Pelupa.....Biadap.....Pelupa.....Biadap.....Siapa?

Nyanyuk....Pelupa....Nyanyuk....Pelupa....Siapa?

Nasib Rakyat Malaysia Di Penjara Luar NegaraWalaupun lebih ramai wanita dijadikan mangsa namun lelaki turut tidak terkecuali diperalat oleh sindiket sehingga mereka ditahan oleh pihak berkuasa di luar negara. 


JANJI tawaran pekerjaan sebagai operator pelancongan bergaji lumayan menyebabkan seorang gadis berusia 19 tahun nekad ke Afrika Selatan pada Ogos tahun lalu.
Gadis berkenaan, Nur Dhiya Ain Rosman dipercayai mengikut kenalannya seorang warga Afrika bagi merebut peluang itu.
Bagaimanapun dia ditahan oleh pihak berkuasa negara itu di Lapangan Terbang Cape Town apabila didapati membawa 1.2 kilogram dadah jenis syabu.
Dia yang dipanggil ‘baby’ ditahan di Pusat Tahanan Ravensmead sementara menunggu perbicaraan di Mahkamah Majistret Belleville masing-masing di Cape Town, Afrika Selatan.
Bagaimanapun kira-kira dua bulan selepas ditahan, Nur Dhiya mempunyai peluang untuk dibebaskan apabila kesnya cuba diketengahkan olehBiro Aduan Komuniti Pemuda Umno dengan kerjasama Wisma Putra dan Kedutaan Malaysia di Afrika Selatan.

PAS tak akan sertai HIMPUN


Muktamat!...... PAS telah mengambil pendirian bahawa tidak akan menyertai HIMPUN di ibu negara pada sabtu ini.

Keputusan itu dicapai dalam mesyuarat biro politik parti Islam itu dalam mesyuarat di ibu pejabatnya di Kuala Lumpur pada Selasa malam.

Kesian!.....Kesian!.....Kesian!.....Macai macai B'end

Kah!.....Kah!.....Kah!.....Ada pelan 'B' ke?

Hutang negara mencecah RM437.2 bilion


Petikan.....

'Hutang kerajaan persekutuan mencecah RM437.2 bilion atau 52.7 peratus daripada Keluaran Dalam Negeri Kasar (KDNK) sehingga 30 Jun tahun ini'.

'Sebahagian besar hutang kerajaan adalah daripada hutang dalam negara yang berjumlah RM421 bilion atau 96.3 peratus daripada keseluruhan hutang'.

'Manakala bakinya RM16.2 bilion atau 3.7 peratus merupakan hutang luar negara'.

Mampusss!.....Engko orang fikir lah sendiri, apa akan terjadi kepada Malaysia kalau BN dan juak juaknya terus memerintah? Pilihan adalah ditangan anda semua. Anda yang akan menentukan segala galanya.

Jahanam!.....Jahanam!.....Jahanam!.....Lingkuppp

ShareThis

Pelawat Sejak 30/09/11

Banner Exchange

Photobucket

e-referrer.com