Search This Blog

Translate this Blog

+grab this

Networkedblogs

Catatan Popular

Blog Archive

Saturday, 8 October 2011

Bajet 2012: Hanya dua perkara menyerupai Buku Jingga

Kah.....Kah.....Kah.....Lucu Lucu!


Kah.....Kah.....Kah.....Bangang!


Akhirnya ada juga bangsat yang mengaku Najib cedok Belanjawan dari Pakatan Rakyat.Malaon sekor ni dik kerana terlampau nak mengampu, tak sedo perbuatannya memakan diri sendiri dan juak juak B'end terumatamanya Najib.


Kah.....Kah.....Kah.....


Kah.....Kah.....Kah.....Lantak ngko orang le


KOTA BHARU 8 Okt. — Menteri Pertahanan, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi berkata, daripada beratus-ratus insentif untuk rakyat dalam Belanjawan 2012 dibentangkan semalam, hanya dua perkara sahaja yang kebetulan menyamai belanjawan Buku Jingga pembangkang.Beliau berkata, perkara itu adalah pemberian insentif kepada wanita RM500 yang berpendapatan isi rumah kurang daripada RM3,000 dan bantuan pendidikan kepada anak sekolah rendah dan menengah.


Katanya, secara keseluruhan belanjawan tahun depan adalah lebih holistik untuk rakyat yang lebih berpijak di bumi nyata berbanding cadangan belanjawan pembangkang dalam Buku Jingga.


"Belanjawan 2012 yang dibentangkan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak adalah lebih praktikal berbanding Buku Jingga pembangkang,” katanya kepada pemberita selepas merasmikan majlis penutup Taklimat Perdana, di Terminal Agrobisnes Negara (Teman) dekat sini, hari ini

ShareThis

Pelawat Sejak 30/09/11

Banner Exchange

Photobucket

e-referrer.com