Search This Blog

Translate this Blog

+grab this

Networkedblogs

Catatan Popular

Blog Archive

Thursday, 6 October 2011

Saya tertidur kerana demam - Ibrahim Ali
Kah.....Kah.....Kah.....Katak perkasa dah bersuara!


Kah.....Kah.....Kah.....Jenuh juga nak cari alasan yang konkrit


Sudah lah katak perkasa oiii! Kalau ngko betul betul nak jadi pelawak, masuklah Raja Lawak ke5 nanti. Alasan yang bodoh dan tolol. Tertidur sekejap amendanya sampai ternganga macam terowong Genting Sempah.Gamaknya siap berdengkor.......... 


Kalau dua tiga minit orang tak akan perasan.memang. Muka memang jenis muka tembok, perasan pulak konannya satu penghormatan untuk dirinya. Timbalan Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Ronald Kiandee, yang berkata ianya adalah satu kesalahan.Ini lagi sekor, bangang.Kalau macam itu masuk tv pun menjadi satu kesalahan juga lah? Apa punya bangang la puak puak B'end ni.


Kesian..... kesian.....


KUALA LUMPUR - Setelah gambarnya tertidur semasa Dewan Rakyat bersidang semalam disebarkan dalam Internet, Datuk Ibrahim Ali (Bebas-Pasir Mas) hari ini menjelaskan bahawa beliau terlelap seketika akibat mengambil ubat disebabkan demam dan tidak sihat.
"Saya tertidur dua tiga minit sahaja tapi gambar itu tersiar di seluruh negara seolah-olah saya ini selalu tidur di Dewan Rakyat.
"Punyalah tidak ada modal untuk menyerang saya dan begitu marah dengan PERKASA (yang dipimpinnya), saya tertidur dua tiga minit pun mahu diambil gambar," katanya dalam sidang dewan itu hari ini.
Ibrahim yang membangkitkan perkara itu ketika membahaskan Rang Undang-undang Perkhidmatan Pos 2011, berkata beliau kasihan dengan individu yang cuba menyerangnya menerusi penyebaran gambar itu, sedangkan umum tahu beliau merupakan antara Anggota Parlimen yang aktif.
"Kalau nak burukkan saya pun carilah isu yang munasabah, tetapi apa pun serangan, ini merupakan penghormatan kepada saya," katanya sambil tertawa.
Perbuatan mengambil gambar Ibrahim itu mendapat perhatian Timbalan Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Ronald Kiandee, yang berkata ianya adalah satu kesalahan.


ShareThis

Pelawat Sejak 30/09/11

Banner Exchange

Photobucket

e-referrer.com